CENTRO CULTURAL TEATRO COLON
       
     
vista panoramica hacia el sur.jpg
       
     
Theatre Courtyard_V4.png
       
     
TC Site Plan copy.png
       
     
Teatro Colon_Experimental Courtyard.png
       
     
View Courtyard.png
       
     
PLANCHA 1_FINAL.png
       
     
PLANCHA 2_FINAL.png
       
     
PLANCHA 3_FINAL.png
       
     
PLANCHA 4_FINAL.png
       
     
PLANCHA 5_FINAL.png
       
     
PLANCHA 6_FINAL.png
       
     
Rehearsal Sectional Perspective Rendered FINAL.png
       
     
Studio Sectional Perspective Rendered FINAL Rev.png
       
     
Theater Sectional Perspective Rendered FINAL.png
       
     
CENTRO CULTURAL TEATRO COLON
       
     
CENTRO CULTURAL TEATRO COLON

TYPE: Civic / Cultural  / Adaptive Resuse
CLIENT: Ministerio de Cultura / Colombia
YEAR: 2012
LOCATION: Distrito de La Candelaria, Bogota / Colombia

Design in Collaboration with Holzman Moss Bottino Architects

Design Partner: Daniel Barrenechea
Senior Project Manager: Nancy Guzman
Designer: Oscar E. Pazos, Francia G. Hadassah
Illustrations: Amano Design

vista panoramica hacia el sur.jpg
       
     
Theatre Courtyard_V4.png
       
     
TC Site Plan copy.png
       
     
Teatro Colon_Experimental Courtyard.png
       
     
View Courtyard.png
       
     
PLANCHA 1_FINAL.png
       
     
PLANCHA 2_FINAL.png
       
     
PLANCHA 3_FINAL.png
       
     
PLANCHA 4_FINAL.png
       
     
PLANCHA 5_FINAL.png
       
     
PLANCHA 6_FINAL.png
       
     
Rehearsal Sectional Perspective Rendered FINAL.png
       
     
Studio Sectional Perspective Rendered FINAL Rev.png
       
     
Theater Sectional Perspective Rendered FINAL.png